Om oss

Hagbloms Tak- & Fasadtvätt AB är ett nystartat bolag 2023 i Hagblomkoncernen, som i nuläget består av totalt 27 bolag. Detta gör koncernen till en av de större i branschen, med enreprenadverksamhet inom traditionellt måleri, golv och industrimålning. Koncernen bedriver även färghandelsverksamhet och fastighetsförvaltning och nu även Tak- & Fasadtvätt.

Hos oss kan företag, fastighetsägare, byggföretag och privatpersoner få hjälp med diverse tvätt av fasad, takpannor, altan, stenläggning.

Bolaget specialiserar sig på rengöring och underhåll av byggnaders exteriör. Syftet är att förbättra byggnadernas utseende och livslängd genom att ta bort smuts, alger, mögel och andra föroreningar som samlas på tak och fasader över tid.

Såväl hantverk som service och bemötande av kunder kännetecknas hos oss av stor professionalism. Vi ska alltid vara minst en nyans starkare än våra kollegor i branschen!

Vi lägger grön-fri på tak eller fasad och utför även tvätt av:

* Fasad

* Takpannor

* Altan

* Stenläggning

Vi använder oss utav drönare vid inspektion av:
* Tak

* Hängrännor

* Allt på hög höjd

För oss tillsammans innebär detta:
* Bättre säkerhet

* Lägre tidsåtgång

* Kostnadseffektivt

Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljöcertifiering
Företaget kommer att certifiera sig för kvalitét enligt ISO9001, miljö enligt ISO14001 och arbetsmiljö enligt ISO45001. Detta betyder att vi kontinuerligt och systematiskt arbetar med att förbättra och mäta vår kvalitet, miljöpåverkan och arbetsmiljön.

Mervärden för dig som kund…
Företaget erbjuder en hög service och tillgänglighet, oavsett om arbetet är litet eller stort.

Välkommen att kontakta oss, ett företag som alltid strävar efter att vara en nyans starkare!

Hagbloms Tak- & Fasadtvätt är ett dotterbolag till Hagblomgruppen.

image

Måleri

Vi utför alla i branschen förekommande arbetsuppgifter både ut- och invändigt, både renovering och nybyggnation. Äldre måleritekniker, som pappspända tak, dekorationsmålning mm är några metoder som vi för över generationsvis. Kvalitet, hög kompetens och pålitlighet är kärnvärden som bidragit till vårt goda rykte.

Läs mer om måleri

Nyanser & Tips

Vi utför både små och stora uppdrag till såväl företag som privatpersoner. Här ser du arbeten som vi utfört och andra saker som händer hos oss. Följ oss gärna på Instagram.

image

ROT-avdrag

ROT-avdraget ger dig möjlighet till 30% skattereduktion på kostnaden för arbeten upp till 100 000 kr per år. På rotavdrag.se och skatteverket.se kan du se vad som gäller.

Läs mer
image

Certifiering

Genom att certifiera vår koncerns bolag så skapar vi förutsättningar för att leva upp till förväntningar och krav som kunderna har på oss som leverantör.

Läs mer
image

Inspiration

På Hagbloms färghandel i Kalmar finns massor av tips och länkar som väntar på dig.

Läs mer
image

Dekorationsmålning

Dekorationsmålning är ett urgammalt hantverk som vi är stolta över att kunna erbjuda er. Många olika tekniker finns att tillgå, såsom lasering, ådring och marmorering.

Läs mer
image

Hagblomgruppen

Hagblomgruppen har anor från 1920-talet och är för närvarande ett av de större måleriföretagen i Sverige. Vi har idag ca 450 årsanställda med en omsättning på ca 500 Mkr.

Läs mer
image

Lediga jobb

Vi söker ständigt efter kompetenta målare eller golvläggare som kan göra oss ”en nyans starkare”. Titta vilka företag i vår koncern som söker personal just nu.

Läs mer

Kontakta oss

offert

  Fyll i koden:captcha

  Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Hagbloms Tak och Fasadtvätt
  Pilotvägen 4

  392 41 Kalmar
  073-523 15 27 info@htfab.se
  <br />
<b>Notice</b>: Undefined variable: image in <b>/home/xmdeloyd/public_html/hagbloms.se/wp-content/themes/effect-tema/sub-page-1.php</b> on line <b>380</b><br />